Press clippings

 • EKO BROD

  Riječke tvrtke razvijaju projekt ekološki prihvatljivih brodova: Imamo rješenja po principu “ključ u ruke”

  Riječ je o projektu koji će, projektiranjem novih brodskih pogona na električnu energiju, ukapljeni prirodni plin(LNG) ili hibridnih pogona, omogućiti postizanje značajnih ušteda i veće ekonomičnosti operiranja plovilom, zadovoljavanje najnovijih standarda zaštite okoliša, produljenje radnog vijeka plovila kod prenamijenjenih plovila i visoku razinu stručnosti pomoraca u upravljanju ekološki prihvatljivim plovilima.

 • Pomorac.Net, 23/10/2020.

  Vrhunski hrvatski brend koji u Hrvatsku na godinu donese milijardu eura

  Novi edukacijski centar vrijedan tri milijuna kuna otvoren je u Rijeci, a najsuvremenija oprema pomorcima omogućava vrhunske uvjete za učenje.

 • RiPortal, članak, 22/10/2020.

  U Rijeci otvoren novi edukacijski centar za pomorce vrijedan 3 milijuna kuna

  Oni su vrhunski hrvatski brend, ima ih 19 tisuća, a po svjetskim morima plovi ih čak 16 tisuća. Hrvatski pomorci vani su iznimno cijenjeni, a kako bi ostali konkurentni na sve zahtjevnijem svjetskom tržištu, moraju se neprestano usavršavati. U Rijeci je zato otvoren novi edukacijski centar za pomorce vrijedan 3 milijuna kuna!

 • RTL, video prilog, 22/10/2020.

  Otvoren novi edukacijski centar vrijedan 3 milijuna kuna za pomorce: "Kvaliteta čini razliku"

  Oni su vrhunski hrvatski brend, ima ih 19 tisuća, a po svjetskim morima plovi ih čak 16 tisuća. Hrvatski pomorci vani su iznimno cijenjeni, a kako bi ostali konkurentni na sve zahtjevnijem svjetskom tržištu, moraju se neprestano usavršavati.

 • MorskiHr - Jadranki web portal, 19/10/2020.

  Zorovic Maritime Services otvorio tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca

  Tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca svečano je otvoren u sklopu Zorovic Maritime Services, jedne od najvećih domaćih tvrtki za posredovanje u zapošljavanju pomoraca.

 • Novi List, Rijeka, članak, 17/10/2020.

  Rijeka dobila moderni centar za obuku pomoraca

  Otvoren novi, tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca. Centar će zapošljavati petero ljudi, pod vodstvom upravitelja stroja Marka Kovačevića, a pomorcima nudi preko četrdeset različitih kurseva, od STCW-a do MARPOL traininga i drugih specijaliziranih obuka, u nekoliko učionica.

 • Novi List, Rijeka, članak, 16/10/2020.

  Zorovic Maritime Services otvorio tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca

  Tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca svečano je otvoren u sklopu Zorovic Maritime Services, jedne od najvećih domaćih tvrtki za posredovanje u zapošljavanju pomoraca.

 • Novi List, članak, 04/07/2020.

  Ova riječka tvrtka zapošljava više od 1.300 pomoraca, a njihovi inženjeri grade brodove u Koreji i Kini

  Pomorce zapošljava na desetak velikih kompanija, među kojima su Hoegh LNG, ALMI Tankers, TORM i Stena. Bavi se obrazovanjem i obukom pomoraca u vlastitom trening centru, kao i zapošljavanjem inženjera u Koreji i Kini, te brodskih inspektora.

 • Novi List, Rijeka, interview; 05/12/2016.

  Sigurna plovidba broda počinje u trening centru

  Centar za obuku pomoraca Zorović Maritime Services od 2008. djeluje u Rijeci, a odnedavno je proširen te će pomorcima nuditi dodatne tečajeve i stjecanje znanja za obavljanje njihova posla.

 • Novi List, Rijeka, interview; 21/9/2016.

  Crosma zapošljava 8.000 hrvatskih pomoraca

  Glavni smo generator zapošljavanja hrvatskih pomoraca, kaže Mario Zorović, predsjednik udruženja CROSMA, koja je kao neprofitna pravna osoba osnovana u Rijeci 2002., a danas okuplja 25 članica, te je punopravni član EUROCREW-a, Europskog udruženja nacionalnih udruga posrednika pri zapošljavanju.

To enhance your browsing experience, Zorovic.hr web page use cookies and similar technologies. If you continue viewing this website, we will consider that you agree with their usage. More information »